Zondag 11 oktober was een spannende dag voor de 15 jonge talenten die zich op hadden gegeven voor de selectie van de Molenaar NSF100 Cup 2021. In de regen lieten de coureurs op de TT Junior Track in Assen zien wat zij in huis hadden. Er was goed nieuws voor maar liefst 11 van hen, zij mogen zich komend jaar Molenaar NSF100 Rider noemen:

Yauri Crienen

Matthew David

Timo Suos

Luca vd Velde

Luuk de Vries

Jahmairo Williams

Shayden Rodgers

Kyano Schoo

Timo Kubbinga

Noemie Donk

JayJay den Hoed

Dean Gouw

Met Noemie Donk is er voor het eerst sinds jaren weer een snelle dame geselecteerd voor de Cup. Dean Gouw liet eerder dit seizoen zien een vaste plaats in de Cup te verdienen. Met een wildcard reed hij de openingsrace mee en scoorde meteen een podiumplaats. De nieuwkomers zullen niet alleen strijden voor het algemeen klassement maar ook voor de titel van snelste Rookie. De complete Molenaar NSF100 Cup selectie van 2021 zal bestaan uit 21 rijders. De rijders die dit jaar al ervaring opdeden zijn:

Jurrien van Crugten

Bart van Duinen

Ben Ryan Goodwin

Julian van Kalkeren

Thije Ligtermoed

Viggo Megard

Guy Mirer

Maxim Westra

Daniel Wouda

Recent zijn er een aantal nieuwe motoren gearriveerd die in 2021 ingezet zullen worden. Ook komend seizoen zal de Molenaar NSF100 Cup worden verreden als onderdeel van het NK Junior Moto Racing, gefaciliteerd door de KNMV. Een toegewijde Molenaar NSF100 crew en een KNMV MT trainer begeleiden de jonge coureurs tijdens alle trainingen en wedstrijden.