logo_nutec

logo_aantjes

logo_xeramic

logo_knmv

logo_damen

logo_dunlop

logo_happy-smile

logo_h-w

logo_arie-molenaar-motors

logo_honda

logo_impeco

logo_abbink

logo_shoei

Wij zijn op zoek naar enthousiaste sponsoren die ons willen helpen bij het verwezenlijken van de dromen van deze toekomstige, jonge coureurs! Dit kan op de volgende manieren, te weten:

1. U wordt Cup Sponsor van de Molenaar NSF100 cup.

Hierbij wordt op alle motoren van de deelnemers uw bedrijfsnaam/-logo geplaatst op vlak [A] (zie tekening) daarnaast worden ook de Molenaar NSF100 trailer en de racekleding van uw bedrijfsnaam/-logo voorzien.

De deelnemers nemen de motoren niet mee naar huis. Team Molenaar NSF100 zorgt voor het complete onderhoud van alle motoren, als ook voor het vervoer van de motoren van en naar de diverse circuits. Door deze constructie kunnen wij garanderen dat alle motoren gelijke prestaties zullen leveren.

Alle motoren zullen dezelfde kleurstelling hebben. Tevens zullen de deelnemers allemaal eenzelfde leren pak dragen om zo een mooi uniform beeld te creëren. Hiermee zal de Molenaar NSF100 Cup ook de uitstraling hebben van een echte raceklasse.

2. U sponsort één van de wedstrijddagen.

Hierbij wordt op alle motoren van de deelnemers uw bedrijfsnaam/-logo geplaatst op vlak [B] (zie tekening).

3. Het is ook mogelijk om ons voor alle wedstrijddagen financieel te ondersteunen.

Hierbij wordt op alle motoren van de deelnemers uw bedrijfsnaam/-logo geplaatst op vlak [B] (zie tekening) gedurende het complete seizoen.

Bij alle bovenstaande mogelijkheden wordt uw bedrijfsnaam op onze website (nsf100championship.nl) en persberichten vermeld en bent u, samen met uw eventuele gasten, natuurlijk van harte welkom op onze wedstrijddagen.

Wat zijn de kosten?

1. Sponsoring van de Molenaar NSF100 cup, incl. plaatsing van uw reclame op vlak [A] daarnaast ook op de trailer en de racekleding € 15.000,-*

2. Sponsoring van een evenement, incl. plaatsing van uw reclame op vlak [B] € 750,- per evenement, (excl. stickers)*

3. Sponsoring van alle evenementen, incl. plaatsing van uw reclame op vlak [B] € 5.000 (excl. stickers)*

*excl. BTW

Partners