Vanwege de huidige coronamaatregelen heeft de KNMV de kalender van het NK Junior Moto Racing opnieuw aan moeten passen. Doordat de wedstrijden in Staphorst en Berghem niet door kunnen gaan zal het seizoen nu geopend worden op zaterdag 19 juni in Veldhoven.

Op zaterdag 10 april werd de voorjaarstraining van het NK Junior Moto Racing verreden op de TT Junior Track in Assen, maar kort daarna bleek de aanvankelijk geplande openingswedstrijd van het seizoen in het weekend van 8 en 9 mei niet door te kunnen gaan. De verwachting was om twee weken later op Staphorst het seizoen alsnog te kunnen openen, maar helaas zijn de versoepelingen van de coronamaatregelen niet met de destijds verwachtte snelheid doorgevoerd. Daardoor kunnen de benodigde vergunningen voor het organiseren van sport in wedstrijdverband niet gegeven worden voor de wedstrijden op pinkstermaandag 24 mei in Staphorst en zaterdag 5 juni in Berghem. De KNMV heeft dan ook moeten besluiten de start van het wedstrijdseizoen opnieuw uit te stellen. De eerste wedstrijd van het seizoen staat nu gepland voor zaterdag 19 juni op kartcircuit De Landsard in Veldhoven. De wedstrijd op het circuit van Staphorst wordt verplaatst naar zaterdag 28 augustus en de wedstrijd van Berghem zal komen te vervallen.

Vrije trainingen zijn wel mogelijk en de coureurs van de Molenaar NSF100 Cup trainen dan ook volop met hun eigen motoren. De wedstrijdkalender is weliswaar compacter geworden maar met drie verschillende circuits is er een gevarieerde kalender neergezet en het belooft dan ook vanaf 19 juni weer een spannend seizoen te worden!

De Molenaar NSF100 kalender voor 2021:

Zaterdag 19 juni                       Veldhoven, De Lansard

Zaterdag 10 juli                        Assen, TT Junior Track
Zondag 11 juli                            Assen, TT Junior Track

Zaterdag 28 augustus            Staphorst, De Tippe

Zaterdag 4 september           Veldhoven, De Lansard

Zaterdag 2 oktober                  Assen, TT Junior Track

Zondag 3 oktober                    Assen, TT Junior Track