Beste NSF-ers,

Inmiddels is het half juni en hebben we de eerste helft van het Molenaar NSF100 seizoen alweer achter de rug.
Voor we volgende week toe zijn aan de laatste NSF wedstrijd voor de zomerstop hebben we a.s. zaterdag 14 en zondag 15 juni eerst nog de traditionele open dagen bij Arie Molenaar Motors, die dit jaar geheel in het teken staan van het 50 jarig bestaan. van het bedrijf. 

Groeten van het Molenaar NSF100 Team

Inhoudsopgave:
–    open dagen Arie Molenaar Motors
–    wedstrijd 21 juni verplaatst naar Emmen
–    TT City Racing Assen
–    Hans Spaan Trophy

-Open dagen Arie Molenaar Motors

Arie Molenaar Motors bestaat 50 jaar, de open dagen staan dan ook helemaal in het teken van dit jubileum.
De dagen staan vol van de aanbiedingen en activiteiten waaronder een minibike baan waarop we “opstap” organiseren voor kinderen van 4 t/m 14 jaar.
Voor onze NSF selectie betekend dit dat zij met hun eigen minibike, (of een opstap bike) demo’s mogen geven voor het publiek tussen de opstapmomenten door. (zaterdag en zondag van 11:00 tot 16:00 uur)
Naast de minibike baan is er een paddock ingericht waarin de Molenaar NSF100 motoren opgesteld zullen staan naast die van RedBull Rookie coureur Bo Bendsneyder, EK Superstock 600 coureur Wayne Tessel en een aantal motoren uit de GAMMA R125 cup.
De bekende DJ Corné Klijn zal er zaterdag zijn om interviews met de aanwezige coureurs te houden en het geheel aan elkaar te praten.

-Wedstrijd 21 juni verplaatst naar Emmen

Volgende week zaterdag rijden we de 6e wedstrijd van het Molenaar NSF100 seizoen, dit evenement is om organisatorische redenen verplaatst van Veldhoven naar Emmen.
zaterdag 21 juni vind dus de wedstrijddag plaats in Emmen, de laatste wedstrijd van het seizoen op 6 september wordt dan gereden op Veldhoven.
Het tijdschema voor de wedstrijd in Emmen is te vinden op de website van de SOBW.

-TT City Racing Assen 22 juni

Op 22 juni wordt in Assen de TT City Racing gereden, dit nieuw opgezette evenement in de binnenstad van Assen organiseert een hele dag vol demo races waarvoor de Molenaar NSF100 selectie is uitgenodigd om deel te nemen. Er wordt een heus TT City Racing paddock ingericht aan de “Vaart Zuid-Zijde” in Assen.
Naast de NSF selectie, Giacomo Agostini en Bryan Schouten, zijn ook ex- NSFers Scott Deroue en Robert Schotman met hun motoren aanwezig voor een demo.
Het demo programma duurt van 11:00 tot 16:00 uur.

-Hans Spaan Trophy

Komende TT is het 25 jaar geleden dat Hans Spaan als laatste Nederlander de TT won. Op initiatief van MOTOR magazine werd hiervoor de Hans Spaan Trophy georganiseerd.
MOTOR Magazine noemde de wedstrijd de JUNIOR-TT, een endurance race van 120 ronden per motor op een Molenaar NSF100 op de Junior Track in Assen. Opgeteld exact de GP-afstand van Marquez en Co.
Drie teams bestaande uit één NSF-talent, één voormalige TT-deelnemer, en één redacteur van MOTOR magazine, streden om de overwinning. Hoofdprijs: de hans Spaan Trophy, uitgereikt door de laatste Nederlandse TT-winnaar zelf.
Een 10 pagina’s tellende reportage kun je lezen in MOTOR Magazine nummer 6, dat vanaf vandaag in de winkels ligt!!

voor meer informatie over Molenaar NSF100, kijk op:

onze website
Volg ons via Twitter
of op Facebook