Op zaterdag 6 april hebben de coureurs van de Molenaar NSF100 Cup hun nieuwe raceoutfit overhandigd gekregen tijdens een interessante workshop bij Damen Motorkleding in Breda. Na uitleg over hoe een Damen raceoverall op maat gemaakt wordt kregen zij hun eigen outfit, Shoei helmen en NOIZEZZ gehoorbescherming uitgereikt. De selectie is nu helemaal klaar voor de eerste wedstrijd op 13 april

Op zaterdag 6 april werd de selectie van de Molenaar NSF100 Cup door Carla Molenaar welkom geheten bij Damen Motorkleding in Breda. Na een korte briefing kregen de coureurs uitleg over hoe een raceoverall is samengesteld en op maat gemaakt aan de hand van een overall van WorldSupersport 300 kampioen Jeffrey Buis. Ook werd er een blik geworpen op de nieuwste technologie├źn, waaronder de werking van een airbagsysteem. Daarna kregen ze hun eigen raceoverall overhandigd met de nodige tips hoe het in topconditie te houden.

Na het passen van de overalls werden de nieuwe Shoei NXR-helmen uitgereikt, die door Shoei Personal Fitting System specialist Sharon van Soest voor alle coureurs perfect pas waren gemaakt. Ook de op maat gemaakte gehoorbescherming van NOIZEZZ werd overhandigd aan de coureurs. Nadat de teamkleding in ontvangst was genomen werd de traditionele groepsfoto gemaakt. De coureurs kunnen nu optimaal beschermd in actie komen tijdens de eerste wedstrijddag op de TT Junior Track in Assen. Op zaterdag 13 april zullen er in de ochtend twee kwalificaties verreden worden en in de middag twee races. Daarna weten we wie de eerste winnaar van seizoen 2024 is.

De coureurs die dit seizoen in actie komen zijn:

#6 Dylan Engbers

#7 Lenthe van Halen

#11 Tobias Dogger

#12 Quinn de Joode

#18 Dean van den Berg

#21 Melaney Buis

#23 Luuk Borggreve

#24 Merdan Karabulut

#39 Don Joe van Weel

#42 Vince de Joode

#46 Mika Schalken

#58 Senne Botman

#60 Miquel Sinke

#61 Ruben Tempelman

#69 Milan Hunneman

#74 Mick Koomen

#77 Sylvain Sinke